Home > Contribuie si tu

Contribuie si tu


Copiii au pictat vasele de lut pe care le puteți achiziționa duminică, pe 26 februarie, începând cu ora 13, în Veranda Mall. Astfel veți susține activitățile noastre, ajutând copiii de care ne ocupăm să se bucure de copilărie pe drumul lor către niste adulți responsabili și independenți.

Vă așteptăm duminică!

 

Va invitam cu bucurie sa ne vizitati duminica, pe 25 februarie, intre orele 13 si 21 in Veranda Mall, in zona locului de…

Posted by ETC Educatie Traditii si Comunitate on 20 Februarie 2018


Alegeți să faceți o donație și să susțineți programele de prevenire a abandonului scolar, de protecție sociala a copiilor din medii defavorizate, de suport a activitatilor desfășurate de Asociatia ETC. Va vom ține la curent cu rezultatele activității noastre.

Asociația ETC Educație, Tradiții și Comunitate
Sediul: Șos. Cotroceni nr.33, sector 6, București
CIF: 35803339 din 15.03.2016
Cont: RO09BACX0000001221746001, deschis la UniCredit Bank , sucursala Carol.

SRL-urile platitoare de impozit pe profit, microintreprinderile, PFA-urile, salariatii, toti pot redirectiona o parte din impozitul platit statului catre un ONG cu a carui cauza se identifica.

Tot anul ne plangem ca dam multi bani statului sub forma de impozite si taxe iar ei nu sunt folositi in interesul cetateanului. Acum aveti ocazia sa directionati o parte din acei bani, sa nu mai ajunga in buzunarul statului ci sa ajunga la un ONG care sustine o cauza cu care va identificati.

Tot anul ne plangem de lipsa de timp, de oboseala, de chef. Ne gandim ca daca am avea mai mult timp am pune umarul sa ajutam o cauza nobila. Evident, timpul liber n-a venit nici anul asta, si nu o sa vina nici la anul, pana nu o sa facem noi lucrul asta sa se intample. Dar asta e alta discutie. Ideea este ca acum, printr-un singur gest care nu va costa nimic, aveti ocazia sa sustineti acea cauza pentru care nu v-ati facut timp in restul anului, redirectionand o parte din impozitul datorat statului catre acea cauza.
Puteti redirectiona din impozitul vostru daca simpatizati cu scopul nostru.


  • Redirectioneaza 2%

Daca esti angajat, poti sustine proiectele noastre prin redirectionarea a 2% din impozitul pe venit, prin completarea Formularului 230.

Descarca declaratia 230